Een moderne portaalsite ontwikkelen

Een online inkomen kan op diverse wijzen worden gerealiseerd. Een online inkomen kan met een eigen website worden gerealiseerd. Genoeg bezoekers op uw website hebben is daarbij erg belangrijk. Een hogere positie in de zoekmachines is daarbij van groot belang. Het is daarbij relevant om voldoende backlinks naar uw website te hebben. Het bouwen van backlinks kan met behulp van een eigen startpagina.

Meer informatie over off-page SEO kunt u via het artikel hoe maak je een startpagina vinden. Met het script dat u via die link kunt vinden, kunt u in korte tijd uw eigen startpagina website online hebben. Het script is zo in elkaar gezet dat paginabeheerders zich heel eenvoudig via uw website kunnen aanmelden.

Bezoekers kunnen links aanmelden en daarvoor betalen. Voor een link op een gewone startpagina en een link op de voorpagina kunt u verschillende bedragen rekenen. Op het moment dat een link succesvol is aangemeld, kan er een factuur voor de klant worden gegenereerd. U kunt de gegevens van uw bedrijf invoeren in het beheerpaneel. De factuur wordt automatisch verstuurd naar de klant zodra de betaling voor de linkaanmelding binnen is.

U kunt ook affiliate marketing toepassen tussen de reguliere backlinks door. U verdient dan geld aan commissies per verkoop, hetzelfde als bij een affiliate webshop het geval is. Wanneer u zich met linkbuilding bezighoudt, dan passen startpagina’s zeker binnen uw strategie.

Er is een overzicht van dochterpagina’s op de website. Met dat overzicht kan de bezoeker snel navigeren naar de dochterpagina naar keuze. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. Dit heeft tot gevolg dat de vermelde websites hoger in de zoekmachines worden weergegeven. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. Daarmee kan de bezoeker snel naar een bepaalde startpagina surfen. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De positie van de vermelde websites in Google wordt daardoor beter. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.
Free Web Hosting