Wil je een eigen advertentie website maken?

Maakt u gebruik van een script voor het runnen van uw advertentiewebsite? Het is dan niet nodig om uw eigen script te bouwen. Een ander voordeel is dat u zelf nauwelijks kennis van de techniek hoeft te hebben. U kunt bij het plaatsen van een advertentie diverse extra opties aanbieden. U kunt een bedrag rekenen voor deze verschillende mogelijkheden.

Men kan een telefoonnummer of website toevoegen. Het script ondersteund diverse payment gateways voor het verwerken van de betaling voor dergelijke mogelijkheden. Op deze manier kunt u de website uitbouwen tot een winstgevende website. Het is niet noodzakelijk om uw eigen script te bouwen, zoals eerder vermeld. Wilt u een eigen marktplaats realiseren zonder dat u technische kennis in huis heeft? U leest op marktplaats script download meer over een script waarmee dat te realiseren is. U kunt met behulp van dit script de indeling van uw website naar wens aanpassen. De uitstraling kan worden aangepast zonder dat er van uw kant kennis van de techniek nodig is.

De rubriek die het beste past kan bij het plaatsen van een advertentie worden gekozen. Deze indeling zorgt ervoor dat ook de aangeboden spullen op een logische plek geplaatst worden. Van elke categorie kunnen de voor de zoekmachine relevante gegevens worden ingevuld binnen de beheeromgeving. Hiermee worden de verschillende rubrieken op uw website beter in de zoekmachines gevonden. Een adverteerder mag meerdere advertenties plaatsen. Een eigen account kan via een op de website aanwezig formulier aangemaakt worden.
Free Web Hosting