Begin uw eigen advertentiesite

Zou u graag een eenvoudig aanpasbare marktplaats website willen beginnen? Daarvoor kunt u prima een advertentie website script inzetten. Adverteerders kunnen dan heel eenvoudig advertenties plaatsen op uw site. U kunt dan ook zelf instellen hoe lang een advertentie zichtbaar op de website blijft. Na de door u aangegeven tijd wordt de advertentie op inactief gezet. Bij het plaatsen van een advertentie kunnen gebruikers een categorie kiezen.

U kunt meer informatie inwinnen over het opzetten van een dergelijke site middels de pagina marktplaats cms. Na het lezen van dat artikel weet u waar een zeer degelijk script kan worden aangeschaft. Met het script heeft u uw eigen advertentiesite in handen die heel makkelijk te installeren is op uw webhosting. Er is op verschillende wijzen geld te verdienen met uw eigen advertentiesite.

U geeft adverteerders de mogelijkheid om op simpele wijze afbeeldingen bij een advertentie te tonen. U kunt opgeven hoeveel afbeeldingen er bij een advertentie geplaatst mogen worden. U kunt instellen naar welk formaat een foto moet worden omgezet bij plaatsing. De mogelijkheid om per rubriek zoekwoorden en een beschrijving in te vullen, draagt bij aan de vindbaarheid van uw website binnen de zoekmachines.

Men kan via uw website eenvoudig reageren op advertenties via een reactieformulier die bij elke advertentie wordt weergegegeven. Ook kan er een website link of telefoonnummer bij een advertentie worden getoond als u het zodanig instelt. Voor deze mogelijkheden kunt u als aanbieder een bedrag rekenen. Het script geeft u de mogelijkheid om een koppeling met een payment provider te leggen.
Free Web Hosting