Bouw een eigen affiliate marketing internetwinkel

Extra inkomsten kunnen met affiliate marketing online worden verdiend. Het samenstellen van eigen producten is met affiliate marketing niet nodig. Wat hiervoor nodig zijn, zijn een PHP script voor affiliate marketing, webhosting en een passend domein voor uw affiliate site. Periodiek zullen er productfeeds worden ingeladen waarmee het aanbod op de website up-to-date gehouden wordt.

Op affiliate website beginnen kunt u een script aanschaffen dat u technisch kan ondersteunen bij het maken van een affiliate shop. Om het script te draaien heeft u webhosting samen met een domeinnaam nodig. Het domein en de webhosting kunt u samen met het script aanschaffen. Kiest u daarvoor, dan zal het script direct door de aanbieder op uw webhosting pakket worden geplaatst.

Tevens is aanmelding bij een affiliate netwerk aanbevolen. Bij een dergelijk netwerk zit een groot aantal aanbieders aangesloten. Wanneer er via uw affiliate link iets bij de aanbieder wordt gekocht, ontvangt u een percentage van over de verkoop.

Het plaatsen van banners is tevens geen enkel probleem. Er is een groot aantal ruimtes binnen uw site waar die banner geplaatst kan worden. U kunt de beheeromgeving gebruiken om banners te plaatsen binnen uw webshop. Er kunnen met dit beheerpaneel ook aanpassingen binnen uw webshop worden aangebracht.
Free Web Hosting