Beheer professioneel een eigen portaalsite

Ook kunt u voor affiliate marketing eenvoudig een startpagina website inzetten. Het toevoegen van een affiliate link werkt hetzelfde als een gewone link aan uw website toevoegen. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. Ook is het toevoegen van affiliate banners gemakkelijk te doen. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. Verder biedt de ontwikkelaar ondersteuning bij het installeren van het PHP script. Het installeren kan door de ontwikkelaar worden gedaan op uw eigen hosting. Als alles meezit heeft u binnen een paar uur de nieuwe website al online.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. Het artikel Een moderne portaal site runnen spreekt over een dergelijk script. U kunt vanuit de aanbieder van het script gemakkelijk ondersteuning krijgen. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Het script kan zonder verdere kosten op uw hosting worden geïnstalleerd door de ontwikkelaar. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. Tijdens uw eerste bezoek aan de nieuwe website wordt de installatie gestart. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

Wie weet wilt u links verkopen aan derden. Deze opties zijn onderdeel van het script. Voor een homepage link kan een ander bedrag worden gevraagd dan een gewone link. Dit maakt het mogelijk om met het script een online inkomen op te bouwen. Een link wordt automatisch geplaatst als de aanmelder heeft betaald.
Free Web Hosting