Je Eigen Advertentiewebsite

Zelf een marktplaats starten is met de juiste tools niet zo behoorlijk lastig. Hiervoor kunt u gebruikmaken van een advertentie script. Een eigen marktplaats bouwt u eenvoudig met behulp van een dergelijk script. Adverteerders krijgen de optie om objecten met behulp van uw marktplaats website te verkopen. U krijgt met het advertentie script de optie om online extra geld te verdienen. Zo kunt u categorieën aanmaken waarbij men voor de plaatsing van een advertentie dient te betalen. Tevens kunt u voor diverse extra opties bij een advertentie een geldbedrag vragen.

U kunt meer over een marktplaats PHP script lezen op . Daar staat een link naar een uitstekend advertentie script. Daarmee hoeft u geen technische kennis te hebben om een eigen marktplaats te beginnen. Via de beheergedeelte kunt u de kleuren simpel aanpassen. Dit maakt het kiezen van de kleuren De formulieren van het script houden spam tegen. Bovendien kunt u spammers die er doorheen komen blokkeren op IP adres. Het is mogelijk om geld te vragen voor de aanmelding van een nieuwe gebruiker.

Brengt u graag een verandering aan, aan het uiterlijk van uw marktplaats website? U kunt dat met behulp van de beheeromgeving op een simpele manier aanpassen. Om dit te doen heeft u geen verstand nodig van de techniek. Nieuwe kleuren die u middels de beheergedeelte instelt zijn direct aan de voorkant van uw site zichtbaar. Heeft u geen verstand van websites bouwen, dan haalt u met het marktplaats script een krachtige tool in huis. Het inhuren van een PHP developer is niet nodig. Verder hoeft u niet zelf te programmeren. De functies die u nodig heeft om een marktplaats website te runnen zitten alvast in het marktplaats script.
Free Web Hosting