Uw eigen startpagina

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. Na registratie komt u in een speciaal gedeelte van de site waar u de startpagina kunt maken. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Met een startpagina script wordt dit mogelijk. Op de pagina Eigen startpagina staat meer informatie over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. In sommige gevallen kunt u ook afbeeldingen of tekst in uw diverse rubrieken plaatsen. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.
Free Web Hosting