Bouw een mobielvriendelijke startpagina website

Het is uiterst simpel om een eigen startpagina website te maken met speciale software. Het is gemakkelijk te doen met een startpaginascript. Gebruikt u een dergelijk script, dan is er amper verstand van de techniek nodig aan uw kant. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Op een simpele manier voegt u een widget toe aan uw startpagina. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. Startpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Er is een grote kans dat het werken met een startpagina script geen problemen oplevert voor u. De informatie die u nodig heeft, is te vinden op de pagina startpaginascript. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Een ideale oplossing voor mensen met nauwelijks verstand van HTML en CSS. PHP scripts zijn erg simpel te gebruiken. Registreren op uw website is bovendien mogelijk met behulp van een registratieformulier. Nadat er een account is aangemaakt, kan men via de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. Tevens kan de bezoeker een subdomein invoeren, waarop de startpagina te bezoeken zal zijn. Daarbij is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

Ook kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine belangrijke velden worden ingevuld. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. Wilt u banners aan uw website toevoegen, dan is dat goed te doen. Het is zo mogelijk om advertentieruimte te verhuren. Het plaatsen van een affiliate banner is een andere optie. Alvast met alvast kunt u er alle kanten mee op.
Free Web Hosting