Nieuwe website maken

Online aanwezigheid speelt voor startende ondernemers een belangrijke rol. Heeft uw bedrijf geen website, dan bestaat uw bedrijf niet voor veel mensen. Natuurlijk moet het niet zo zijn dat u bij het bouwen van een site blijft steken in de techniek. Aangeraden wordt om CMS software te gebruiken voor het beheer van uw site.

Een CMS pakket handelt de technische randzaken die bij een eigen website komen kijken af. U kunt zich 100% focussen op website content. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Een programmeur kan u daarbij helpen. Op een later tijdstip kan dit ook nog.

Voor een beginnende ondernemer is snel een website hebben belangrijk. Des te meer wanneer al uw activiteiten voor klantenwerving plaatsvinden op het internet. Op CMS website vindt u hierover meer informatie. U kunt maar beter beslagen ten ijs komen wanneer u een CMS pakket in gebruik neemt.

De minst gunstige situatie is wanneer men een standaardpagina van uw provider krijgt te zien wanneer men naar uw website surft. Zelfs een simpele website van een enkele pagina neerzetten is dan nog beter. Op andere sites wat links naar uw eigen site plaatsen, bijvoorbeeld op een startpagina, zorgt ervoor dat uw site bekend raakt bij Google. Dit is een goed begin. Voor hoge posities is uiteindelijk wat meer werk nodig maar dat komt later.
Free Web Hosting