Realiseer een eigen portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina simpel worden opgevraagd. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de content van de juiste dochterpagina te zien krijgen. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. Het startpaginascript is simpel op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is bovendien veilig in elkaar gezet.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpaginascript. U kunt het bekijken als een stukje extra beveiliging. Omdat men gemakkelijk een gebruikersaccount kan aanmaken, is voldoende beveiliging van groot belang voor uw startpagina website. Op de pagina Het realiseren van een nieuwe startpagina website wordt een prima startpagina script genoemd. In het geval dat u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Met het script kunt u razendsnel uw eigen startpagina website online hebben. Naast links kunt u tevens teksten en allerlei widgets plaatsen aan uw startpagina’s. Op de website van de programmeur vindt u een handleiding.

In feite is een startpagina script een programma waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webruimte. Van ieder bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting