Bouw een eigen startpagina

Het is niet lastig om zelf een startpagina in elkaar te zetten. Alles wat u ervoor hoeft te doen is aanmelden op een startpagina website. Men treft vaak een link op de homepage aan naar een registratieformulier. Heeft u zich geregistreerd, dan kunt u in het beheerdersgedeelte een dochterpagina aanmaken.

Doorgaans bestaat de startpagina uit een aantal kolommen. U kunt in deze kolommen rubrieken toevoegen. Per link kiest u de best passende categorie. Een afbeelding hier en daar is bij sommige startpagina websites ook mogelijk. Voor sommige startpagina websites dient u een minimum aantal links te hebben. Anders wordt uw dochterpagina niet getoond.

Geld verdienen met uw startpagina is in sommige gevallen mogelijk. Een tekst of een banner kan een affiliate link bevatten. Het is een manier om geld te verdienen aan de verkoop van andermans product. Dat bedrijf betaalt u een vergoeding wanneer een bezoeker via uw link iets koopt. Er zijn verschillende platformen voor affiliate marketing. Daisycon en Tradedoubler zijn voorbeelden van goede platforms.

Uw eigen startpagina is een prima marketinginstrument voor promotie van uw eigen sites. Veel mensen willen ook betalen voor een link wanneer u een goede startpagina heeft. Kijk echter wel uit met de focus op betaalde links leggen. Zoekmachines houden er niet van als voor veel links is betaald. Google kan websites die veel betaalde links hebben, lager plaatsen.

Een mogelijkheid waar u vast niet bij stilstaat is het zelf beginnen van een startpagina site. Dat is niet moeilijk. U kunt via de tekst Eigen startpagina meer te weten komen hierover. U kunt dan niet zonder startpaginascript. De prijs van een goed startpaginascript valt reuze mee.

Uw bezoekers kunnen dan ook hun eigen startpagina maken. U hoeft dat gebruikersregistratie echter niet aan te zetten. Het kan zijn dat de bezoeker een linktip voor u heeft. Daarom is er de mogelijkheid om een linksuggestie te laten doen door de bezoeker. U kunt dit formulier bij iedere dochterpagina zien. Qua kleuren kunt u alle onderdelen van uw website aanpassen. Wat fijn is, is dat u geen technische kennis hoeft te hebben. Zo kan iedereen zijn links plaatsen.
Free Web Hosting