Lees over PHP

Complexe logica kunt u gemakkelijk binnen uw website implementeren met de scripttaal PHP. Het is een laag die niet altijd voor de gebruiker zichtbaar is maar wel een belangrijke laag. PHP kan min of meer de processen op de website ondersteunen met allerlei extra functies. Voor complexere webapplicaties is een motor zoals PHP in feite onmisbaar. Men kan ook de keuze maken voor bijvoorbeeld Java als PHP toch niet bevalt.

Het zal u mogelijk verbazen op hoeveel servers PHP gewoon aanstaat. U hoeft dus geen tijd in te plannen voor het installeren van PHP. Een PHP agenda heeft u zo in werkelijkheid binnen een mum van tijd ingebouwd.

Anders dan bij andere programmeertalen is de leercurve bij PHP niet zo steil. Een PHP gastenboek of PHP agenda is op deze manier vrij eenvoudig aan de website toe te voegen. Ook zijn er allerlei libraries en frameworks te downloaden die functionaliteiten toevoegen aan PHP.

De PHP omgeving kunt u zonder kosten van het internet plukken het installeren. Het PHP platform kan op alle populaire besturingssystemen aan de praat worden gekregen.
Free Web Hosting