Het samenstellen van uw moderne portaalsite

In Nederland worden startpagina’s nog dikwijls gebruikt. Dode links moeten wel regelmatig vervangen of verwijderd worden. Maar minstens net zo relevant is dat de code van de startpagina website voldoet aan de eisen van deze tijd.

Meer over een startpagina script kunt u vinden op de pagina Aanmelden startpagina. Zonder dat u zelf een script hoeft te schrijven, kunt u direct beginnen met het inrichten van uw eigen startpagina website. Wat basiskennis omtrent het computergebruik is voldoende om te werken met het startpaginascript. Het is ook mogelijk om iedere dochterpagina een eigen subdomein te geven. Het PHP script is voorzien van de functionaliteiten voor het koppelen van het subdomein aan de juiste pagina. De technische invulling is dus iets waar u zich geen zorgen om hoeft te maken.

Er zijn diverse widgets die u kunt plaatsen op uw dochterpagina’s. Zo is het aanmaken van het laatste nieuws een optie. Een RSS feed die u heeft gevonden toevoegen is ook mogelijk. Iedereen die een eigen startpagina op uw website heeft, kan deze widgets gebruiken.

Geld verdienen is eenvoudig met het startpagina script. Het verkopen van backlinks is een mogelijkheid. Daarbij kan er op verschillende manieren worden betaald voor de plaatsing van een link. Bij het aanmelden van een link mag men zelf kiezen op welke startpagina men de link plaatst.

Eventueel kunt u het bezoekers toestaan om een eigen account te registreren. Met een gebruikersaccount kan een bezoeker een dochterpagina aanmaken. Ze kunnen daarbij een subdomein kiezen waarmee de startpagina vervolgens te bezoeken is. Het aantal links wordt op iedere pagina weergegeven.
Free Web Hosting