Een eigen portaalsite beginnen

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld vast aanschaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem bovendien zo veilig mogelijk gemaakt.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website eenvoudig te doen zijn. Het script dient op uw webruimte geplaatst te worden. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Er zijn voldoende scripts te kopen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Bent u benieuwd geworden naar een script waar de functionaliteiten reeds in zitten? Bekijk dan Bouw uw moderne startpagina website eens. Zo een script bevat de functionaliteiten die belangrijk zijn voor een eigen startpagina website. U kunt direct beginnen met content op de website aanmaken.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Dit is wel nodig aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.
Free Web Hosting