Het beginnen van je nieuwe portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan daarnaast enorm nuttig voor SEO-doeleinden. Een link kan meestal op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. De pagina Ontwikkel een nieuwe startpagina website bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het startpagina script is eenvoudig te installeren op uw webruimte.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich middels uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Via het beheergedeelte past men een dochterpagina enorm eenvoudig aan. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt met het startpaginascript gemakkelijk extra inkomen genereren. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende wijzen betalen. Het aanmaken van banners is een andere optie. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is erg eenvoudig.
Free Web Hosting