Wil je een advertentie site maken?

Wilt u zelf een marktplaats beginnen, dan kunt u deze tekst eens doornemen. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Het beheer is vanuit deze omgeving heel simpel. Tijdens het draaien van het installatieprogramma kunt u zelf de gebruikersnaam en het wachtwoord invoeren voor het uitvoeren van de beheerderstaken.

U hoeft niet zelf te programmeren wanneer u een reeds bestaand marktplaats CMS aanschaft. Wilt u meer weten over een kant en klaar script voor het samenstellen van uw eigen marktplaats, dan kunt u marktplaats script raadplegen. Voor hetzelfde bedrag zult u onmogelijk een customized script kunnen laten ontwikkelen.

De website van de ontwikkelaar van het script bevat meer informatie wanneer u voornemens bent om het script in gebruik te nemen. De verschillende mogelijkheden worden beschreven op de site van de ontwikkelaar. U kunt heel makkelijk gebruikmaken van het script, ook wanneer u niets over het script weet. Ook als u weinig technisch inzicht heeft, is het script relatief makkelijk in te zetten.

Er kunnen verscheidene bannerruimtes worden aangemaakt tussen de advertenties door. Tevens is er geld te verdienen aan verschillende opties die u kunt aanbieden bij advertentieplaatsing.
Free Web Hosting