Nieuwe startpagina online zetten

Kent u veel websites dan is het wellicht een idee om eens een startpagina aan te maken. Een startpagina bestaat uit links naar interessante sites. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. Het tonen van advertenties op uw pagina is een mogelijkheid. Er zal ook regelmatig iemand een link aanmelden op uw startpagina die tevens bereid is om voor linkplaatsing te betalen.

Startpagina websites zijn dus best interessant als u iets wilt verdienen online. Het artikel Uw nieuwe startpagina bouwen gaat tevens over dit onderwerp en is het doornemen waard. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Iets anders wat u eens in Google zou moeten opzoeken is “startpagina script”. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.
Free Web Hosting