Nieuwe advertentie website bouwen

Men kan uitgebreide mogelijkheden in het script hebben ingebouwd. Op uw advertentie website kunt u onder andere de topadvertentie aanbieden. Daaraan kunt u geld verdienen. Een topadvertentie blijft voor een bepaalde periode bovenaan het overzicht van de advertenties staan. De opties kunt u in de regel zelf instellen.

Per rubriek kunnen relevante metagegevens worden ingesteld. U zult de invoervelden voor de metagegevens vrij eenvoudig in de beheeromgeving kunnen vinden. Op de pagina marktplaats PHP script staat meer informatie over zo een handig advertentie script. Verstand van hoe dit technisch in elkaars steekt, is niet noodzakelijk.

Dit beheerdersaccount kan worden gebruikt om de website instellingen te wijzigen. Hoeveel foto’s maximaal bij een advertentie mogen worden geplaatst, kunt u via het beheerpaneel bijvoorbeeld instellen. Zo kunt u het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte.

U kunt het script aan verschillende betaalproviders hangen. Zo worden de betaalgateways TargetPay en Mollie ondersteund. U kunt zo zelf bepalen met welke partij u het liefst zaken doet. Zowel Nederlandse als Belgische adverteerders hebben zo mogelijkheden om te betalen op uw marktplaats website.

U kunt instellen hoe de paginanummering eruit ziet op de site. Hoeveel advertenties per scherm in het overzicht moeten worden getoond, kunt u hier ook aanpassen. Ook is de kleurstelling van uw advertentie website volledig aan te passen.
Free Web Hosting