Wil je een eigen marktplaats runnen?

U kunt in dit artikel meer informatie vinden over een bepaald script waarmee een advertentie website is te realiseren. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Beheerderstaken kunnen heel eenvoudig uitgevoerd worden vanuit de beheerschermen. Uw beheeraccount kunt u zelf instellen wanneer u de software installeert.

De benodigde informatie voor het script kunt u vinden via het artikel marktplaats CMS. Een link naar het script kunt u eveneens vinden op de betreffende pagina. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Na het plaatsen van de bestanden met FTP kunt u het installatieproces starten. U kunt de voor uw website relevante gegevens invullen via het installatieprogramma.

Op de website is er informatie beschikbaar over het gebruik van het script. De diverse mogelijkheden van het script kunt u vinden op de website van de aanbieder. Gebruikmaken van het script is voor iemand zonder technisch inzicht vrij gemakkelijk. Het script is uitstekend inzetbaar voor het genereren van extra inkomen.

Wanneer u dat wilt, dan is het ook mogelijk om extra hosting af te sluiten bij het script. Een direct inzetbaar SSL certificaat is bij het script inbegrepen. Het toevoegen van een telefoonnummer en een website is per advertentie mogelijk. Het is mogelijk om losse prijzen te vragen voor deze opties. Er zijn diverse betaalgateways in te zetten voor het ontvangen van betalingen.
Free Web Hosting