Eigen startpagina maken met het startpagina script

Via verschillende websites kunt u een eigen startpagina creëren. Over het algemeen zal het aanmaken van een startpagina gratis zijn. U hoeft niet te betalen voor hosting of het subdomein dat aan de dochterpagina is gekoppeld. Bezoekers kunnen bij uw dochterpagina een linksuggestie indienen en hieruit kan een mooie linkruil ontstaan.

De website Startpagina.nl zal de bekendste zijn. De links worden gesorteerd op onderwerp. Per onderwerp maakt men een rubriek aan. Men maakt voor een onderwerp eenvoudig een categorie aan. Men kan dan zo zien waar de links staan die men zoekt. Ook helpt u de zoekmachines een handje met indexeren en bepalen waarover de sites gaan. De keywords waarop u gevonden wilt worden kunt u in de titel gebruiken.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Op de website Wat is een startpaginascript? is daar meer informatie over in te winnen. Een eigen startpagina website opent de mogelijkheid tot geld verdienen. U kunt uw producten promoten op uw startpagina.
U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.

Door startpagina’s kunnen uw andere sites beter worden gevonden in zoekmachines. Een startpaginascript zal zorgen dat het nog beter gaat.
Free Web Hosting