Wil je een marktplaats bouwen?

Deze pagina beschrijft een handig script waarmee u zelf een marktplaats kunt beginnen. Een onderdeel van het script omvat het beheerpaneel. Beheerderstaken kunnen heel eenvoudig uitgevoerd worden vanuit de beheerschermen. U kunt gedurende het installeren zelf de inloggegevens invoeren van uw beheeraccount.

Schaft u een kant en klaar CMS voor marktplaats websites aan, dan zal dit ontwikkeltijd schelen. Neem Een nieuwe advertentiewebsite maken door wanneer u graag meer zou willen weten over een PHP script waarmee u snel een advertentie website de lucht in heeft. Er is een kleine kans dat er een geheel nieuw script kan worden ontwikkeld voor dezelfde prijs.

Over de geleverde ondersteuning zal er ook meer duidelijkheid zijn bij een kant en klaar script. Kennis van HTML en CSS is geenszins nodig. Wanneer u de kleuren wijzigt, worden de juiste codes voor u gegenereerd. Er wordt een beheerpaneel meegeleverd waarmee de kleuren van uw eigen marktplaats eenvoudig ingesteld kunnen worden.

Wilt u extra hosting aanschaffen bij het script, dan kunt u dat heel makkelijk aanvragen. Daar is een SSL certificaat bij inbegrepen, zodat uw script ook over een veilige verbinding verloopt. Het is mogelijk om een website en een telefoonnummer aan een advertentie toe te voegen. U kunt ervoor kiezen om tarieven te rekenen voor deze verschillende opties. Voor het ontvangen van betalingen zijn er diverse betaal providers in te zetten.
Free Web Hosting