Maak je eigen startpagina

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. In eerste instantie kan de startpagina een weergave zijn van uw persoonlijke favorieten. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Uw eigen startpagina kan ook voor een financieel extraatje zorgen. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Er wordt soms een e-mail gestuurd die u moet bevestigen via een link. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. Via het artikel Eigen startpagina komt u meer over dit soort scripts te weten. De meeste scripts zijn niet duur en gemakkelijk te installeren. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Soms mag u ook tekst of een afbeelding plaatsen in uw rubrieken. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting