Een eigen startpagina op touw zetten

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. U kunt een startpagina zien als een uitgebreide linkpagina. Zo kan men links in een categorie plaatsen. Met uw startpagina helpt u mensen met een bepaalde informatiebehoefte bij het vinden van de juiste informatie over een onderwerp.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. Zorgen dat u voor het maken en beheren van de dochterpagina wordt beloond, kan door inkomsten te genereren via deze pagina. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Een startpagina is in meerdere opzichten interessant. Daarover is online van alles te vinden. Meer over de mogelijkheden leest u op de pagina Nieuwe startpagina online zetten. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

U zou ook eens meer moeten opzoeken over de zogeheten startpaginascripts. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. U bent dan niet afhankelijk van anderen. Naast uzelf kunnen in dat geval ook bezoekers een dochterpagina beheren op uw website.
Free Web Hosting