Een nieuwe portaal site realiseren

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De link zal direct na de online betaling worden geplaatst. U kunt de link aanmelder ook een link terug naar uw startpagina website of een andere website laten plaatsen.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. Daarbij betaalt de aanmelder online voor de backlink.

U kunt uw website met behulp van startpagina websites hoger in de zoekmachines krijgen. U kunt een startpagina website indelen in diverse dochterpagina’s. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. Een eigen startpagina opzetten is gratis te doen op verschillende Nederlandstalige websites.

Een eigen startpagina website runnen is een andere optie. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op startpaginascript. Het startpaginascript kan op de website van de aanbieder worden aangeschaft. Wanneer u voor het PHP script betaald heeft, kunt u het vanaf de website van de aanbieder downloaden.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. De kleurstelling van uw startpagina website is via de beheeromgeving gemakkelijk aan te passen. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. Het betalen voor de link kan online geschieden.
Free Web Hosting