Eigen startpagina maken met het startpagina script

Er is geen technische kennis nodig voor het maken van een startpagina. Allereerst is het mogelijk om op diverse websites een gratis dochterpagina aan te maken. Een formulier om u te registreren is vaak eenvoudig te vinden. Na registratie krijgt u de mogelijkheid om een dochterpagina te registreren.

Vaak ziet u op de startpagina een aantal kolommen waarin zich de rubrieken bevinden. Hierin ziet u de verschillende rubrieken. Een rubriek wordt ook wel categorie genoemd. Soms mag u een afbeelding plaatsen. Of een stuk tekst. Soms is er sprake van een quotum: een minimum aantal links is dan nodig om de startpagina zichtbaar te maken.

Soms is het ook toegestaan om geld met uw startpagina te verdienen. Het plaatsen van affiliate banners is vaak toegestaan. U kunt met affiliate marketing geld verdienen door naar de producten van iemand anders te linken. Dat bedrijf betaalt u een vergoeding wanneer een bezoeker via uw link iets koopt. Voor affiliate marketing kunt u zich bij een aantal netwerken aansluiten. Daisycon en Tradedoubler zijn voorbeelden van goede platforms.

Uiteraard kunt u ook links naar uw eigen sites plaatsen. Veel mensen willen ook betalen voor een link wanneer u een goede startpagina heeft. Plaats echter niet te vaak betaalde links. Zoekmachines zien liever links die geplaatst zijn omdat de website erachter waardevol is. Sites met veel betaalde links kunnen worden afgestraft.

Een mogelijkheid waar u vast niet bij stilstaat is het zelf beginnen van een startpagina site. Met de juiste software is dat relatief eenvoudig. De pagina Eigen startpagina bevat hier meer informatie over. U kunt dan niet zonder startpaginascript. Een startpagina script kost over het algemeen niet veel.

Uw bezoekers kunnen dan ook hun eigen startpagina maken. Het is overigens geen verplichting. U kunt het zo uitzetten. Wellicht wil een bezoeker wel een link naar zijn eigen site op uw pagina. Linksuggesties kunnen via een speciaal formulier worden ingediend. Het script plaatst dit formulier automatisch onder iedere dochterpagina. U krijgt de volledige controle over de kleuren van uw startpagina-website. Wat fijn is, is dat u geen technische kennis hoeft te hebben. Een startpagina maken wordt zo voor iedereen mogelijk.
Free Web Hosting