Wilt u een advertentie website bouwen?

Voor ieder type website bestaat er wel een PHP script. Er is een speciaal marktplaats CMS waarmee u een advertentie website kunt bouwen. Die advertentie website kunt u via de beheeromgeving erg eenvoudig beheren. Zo kunt u de kleurstelling volledig aanpassen. Het artikel marktplaats script geeft u meer inzicht in dit script. De bestanden kunnen heel makkelijk op uw webruimte geplaatst worden. De eerste keer dat u de site bezoekt wordt het installatieprogramma gestart. U geeft de belangrijkste gegevens van uw nieuwe advertentiesite door tijdens de installatie. U kunt zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van uw eigen website.

U hoeft geen HTML of CSS codes te typen wanneer u dat niet wilt. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Heeft u geen kennis van de techniek, dan is een CMS pakket bij uitstek de tool om een professioneel ogende website te maken. Het is ook mogelijk om producten van andere bedrijven aan te bieden als u dat wilt. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een marktplaats CMS het beheer van uw website te doen. Het doorvoeren van aanpassingen is een peuleschil middels het beheergedeelte van het marktplaats CMS systeem. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. U weet na verloop van tijd precies welk scherm waarvoor dient.
Free Web Hosting