Ontwikkel je nieuwe startpagina website

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld alvast aan te schaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan daarbij uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Er zijn diverse dochterpagina’s die vaak een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Ontwikkel een nieuwe portaalsite meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het plaatsen van de database. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het toevoegen van een administrator account. Na de installatie is er een beheerdersaccount gecreëerd waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Men kan via de beheeromgeving simpel een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van links is met het script eenvoudig te doen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere optie is het plaatsen van banners. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is erg eenvoudig.
Free Web Hosting