Start uw eigen webwinkel

Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. Per e-mail ontvangt u informatie rondom de bestelling zodra iemand op uw website iets heeft besteld.

U kunt verschillende talen instellen in de online webshop. Het is mogelijk om zowel Nederlands als Engels als taal in te stellen. Er kan tevens een webshop op maat in elkaar worden gezet. Zo kan er ook wanneer u weinig ervaring ermee heeft uw eigen webshop beginnen. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen.

Dan kunt u gemakkelijk een betaalbare webwinkel beginnen. Via de pagina php webshop kunt u een PHP script vinden waarmee u zelf een webwinkel kunt realiseren. Met dit eenvoudig te gebruiken PHP script kunt u een webshop runnen. Met behulp van een webwinkel kunt u uw producten online aanbieden. Een klant kan eenvoudig betalen voor zijn bestelling. Zodra de bestelling is afgerond, kunt u de producten op de post doen. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

U kunt uw webshop op verschillende talen instellen. Engels en Nederlands zijn als hoofdtaal in te stellen via de beheeromgeving. U kunt het webshop script heel makkelijk laten aanpassen. Ook als u geen verstand van webshops beginnen heeft, behoort het tot uw mogelijkheden. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen. Het beginnen van een webwinkel is vrij eenvoudig. Via de betreffende pagina is verder te navigeren naar een aanbieder van een PHP script waarmee een webshop te realiseren is. U kunt met het grootste gedeelte van de webhosting pakketten PHP scripts gebruiken.
Free Web Hosting