Nieuwe linkpagina

Misschien wilt u meer gaan ondernemen via het internet. De online vindbaarheid van uw website en bedrijf kan worden vergroot met startpagina’s. Een andere mogelijkheid is zelf een startpagina website op touw zetten waarop u uw website(s) gaat promoten. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Hoe lang uw pagina blijft voortbestaan is dan wel onbekend. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Meer over het aanmaken van een startpagina is te lezen op de pagina Nieuwe startpagina bouwen. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. U kunt de startpagina uitbreiden met extra teksten en plaatjes om hem interessant te maken.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Dan gaat u de twintig links niet halen. Een minimumeis qua aantal links die regelmatig voorkomt. Heeft u zelf een website met startpagina’s, dan heeft u zelf de volledige controle over de indeling.
Free Web Hosting