Eenvoudige website laten bouwen

U kunt via het beheergedeelte per gedeelte van uw website aangeven wat de belangrijkste zoekwoorden zijn. U hoeft alleen de gegevens in te vullen en zich verder niet over de technische invulling te bekommeren. Er is dus ook met zoekmachineoptimalisatie rekening gehouden. Wilt u met content management software uw eigen website in elkaar zetten? U kunt Je eigen website laten bouwen raadplegen voor meer informatie over CMS software.

Het CMS pakket bevat ondersteuning voor diverse betaal gateways. U kunt het content management systeem eenvoudig aan Mollie of TargetPay koppelen. U kunt de voorkeursprovider heel gemakkelijk instellen. Leren werken met het CMS programma is daarnaast ook niet heel ingewikkeld. U kunt de handleiding van het CMS pakket online bekijken. De handleiding is voorzien van plaatjes van de diverse schermen.

U kunt het basispakket uitbreiden met behulp van verschillende add-ons. Er is bijvoorbeeld een losse extensie voor het bouwen van een linkportaal. En een andere uitbreiding zorgt ervoor dat er eenvoudig een marktplaats website te maken is. Het content management systeem is met de scripttaal PHP in elkaar gezet. Het CMS systeem is uitgerust met een aantal layouts. U kunt een layout kiezen voor uw website zonder dat daarvoor een webdesigner nodig is. In de beheeromgeving vindt u verschillende beheerschermen. Ieder beheerscherm gaat over een afzonderlijk gedeelte van uw site. Verstand van de techniek is voor het doorvoeren van een wijziging niet noodzakelijk. Zonder dat iemand een technische achtergrond hoeft te hebben, kan hij op deze wijze een eigen website starten.

Daarbij zal het opvallen dat elk beheerscherm zich op een afzonderlijk onderdeel van uw site richt. Het is voor het aanpassen van uw site niet noodzakelijk dat u kennis van de techniek heeft. Een eigen website kan door iedereen op deze wijze begonnen worden.
Free Web Hosting