Startpaginascript

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Via het artikel Startpaginascript kunt u meer er over lezen. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Wordt er een retourlink gevraagd? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting