Je eigen startpagina

Er is een groot aantal startpagina websites waar u een dochterpagina kunt registeren. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Iedere dochterpagina krijgt een eigen subdomein. Een eigen startpagina zorgt voor allerlei extra mogelijkheden.

De website Startpagina.nl zal de bekendste zijn. De links worden gesorteerd op onderwerp. Voor de onderwerpen kan men rubrieken aanmaken. Onder elkaar zet men dan in de rubriek de links met raakvlakken. Dit is voor de bezoeker fijn. Ook de zoekmachines moeten weten waar uw links over gaan en zij gebruiken onder andere de rubriektitel. Belangrijk is dat u uw zoekwoorden gebruikt op de startpagina.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Op de website Aanmelden startpagina is daar meer informatie over in te winnen. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Bijvoorbeeld met het verhuur van advertentieruimte. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Maar ook simpelweg links op uw startpagina verkopen kan gewoon. Verkoop bijvoorbeeld 30 links voor een eenmalig bedrag.

Startpagina’s zijn ook voor SEO erg goed. Gebruik van een startpagina script zorgt ervoor dat u nog beter uit de verf komt.
Free Web Hosting