Bouw je eigen portaalsite

Lijkt het u wel wat om een startpagina website in uw bezit te hebben? U kunt hier meer daarover lezen. Een startpagina website bestaat voor een groot deel uit links naar andere websites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. Men richt een afzonderlijke startpagina op zo een site doorgaans in rondom een bepaald onderwerp. De links op een startpagina zullen dan daarnaast hoofdzakelijk over dat specifieke thema gaan.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. Een alternatief is het gebruiken van een reeds bestaand startpagina script. Meer over een kant en klaar startpagina script vindt u in het artikel Je nieuwe startpagina website beginnen. Zelf programmeren is niet meer nodig wanneer u een kant en klaar startpaginascript aanschaft. U heeft verder een eigen domein en bijbehorende webhosting nodig.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Bezoekers kunnen zich op uw startpagina website registreren. Een gebruikersaccount kan worden gebruikt om de eigen startpagina’s samen te stellen en bij te werken. U heeft de optie om verschillende widgets aan te maken naast links. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het plaatsen van een nieuwe dochterpagina. Het is bovendien mogelijk om de meta keywords en meta description per startpagina in te vullen.

Schaft u het script aan waarover in het eerder genoemde artikel wordt gesproken? Per afzonderlijke categorie is er meestal de optie om de metagegevens in te stellen. Houdt u zich met linkbuilding bezig, dan zal het startpagina script zeker nuttig voor u zijn. Per categorie is daarnaast een stuk tekst toe te voegen op de verschillende dochterpagina’s. Het is enorm eenvoudig om de kosten van het script weer terug te verdienen. Met de faciliteiten die het startpaginascript daarvoor biedt kan dat haast niet mis gaan. Wilt u enkele banners plaatsen op uw startpagina site? Het startpagina script heeft functionaliteit waardoor u dat enorm eenvoudig kunt doen. Met behulp van een banner rotator kunnen banners worden afgewisseld.
Free Web Hosting