Een nieuwe startpagina maken

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Links die het niet meer doen, moeten eraf gehaald worden. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Plaatst u naast links ook plaatjes, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Handige tips vindt u ook in het artikel Eigen startpagina online zetten.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Hiermee bouwt u een garantie in. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting