Een nieuwe startpagina website samenstellen

Voor het opzetten van een linkportaal is niet veel kennis vereist. De juiste hulpmiddelen gebruiken is daarbij van belang. U zou de linkportaal in de vorm van een startpagina website kunnen opzetten. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

Het is mogelijk om een startpagina website voor affiliate marketing te gebruiken. Dan is dit vrij eenvoudig te doen. Een affiliate link plaatsen verschilt niet heel veel van het plaatsen van een normale link.

Zou u graag meer over lezen? U zou dan Aanmelden startpagina eens kunnen bekijken. Er wordt vanuit dat artikel gelinkt naar een modern PHP script voor het bouwen van uw eigen startpagina website. Dit script is te downloaden vanaf de site van de aanbieder. Direct na de betaling kunt u de bestanden van het script downloaden. Meer over het script kunt u te weten komen via de in dit artikel vermelde link.

Plaats eerst de bestanden op het webhostingpakket. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Op deze wijze kunt u ook daadwerkelijk gerelateerde links plaatsen. Gerelateerde links zijn goed voor een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Met het aanschaffen van een script bespaart u tijd. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.
Free Web Hosting