Beheer van uw linkpagina

Zou u een redelijk aantal goede websites zo kunnen opnoemen, dan is het voor u wellicht interessant om deze websites te delen via een linkpagina. Waarbij het mogelijk is om geld te verdienen aan uw startpagina met behulp van Google Adsense. Een startpagina is een linkpagina met uitgebreide mogelijkheden. Rubrieken bieden de mogelijkheid om uw links op deelonderwerp te sorteren. U ondersteunt met uw startpagina mensen die naar specifieke informatie op zoek zijn.

U kunt zorgen dat u wordt beloond voor de tijd die u steekt in het maken en onderhouden van de startpagina. Een startpagina biedt mogelijkheden voor het genereren van extra inkomen. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Een eigen startpagina biedt nog meer mogelijkheden. Voor meer informatie over een eigen startpagina samenstellen kunt u ook het artikel Nieuwe linkpagina raadplegen. Eigen websites promoten daar is een startpagina ook prima geschikt voor. Wat ook aantrekkelijk is, is het gebruik van een startpaginascript om het bovenstaande te doen. Met een startpaginascript kunt u een gehele eigen startpagina website bouwen. Hiermee bent u niet afhankelijk van websites van derden. Maken uw bezoekers regelmatig een startpagina aan met interessante links, dan zorgt dit voor extra snelle groei.
Free Web Hosting