Bouw uw eigen advertentie website

In dit artikel vindt u meer informatie over een advertentie website bouwen. De te nemen stappen, daar informeren we u graag over. Een eigen marktplaats is namelijk te realiseren met behulp van een bijzonder PHP script. Via een inlogscherm is de beheerpaneel van het advertentie script te bereiken. U kunt verder extra mogelijkheden aanbieden. Zo kunt u een bedrag rekenen voor vermelding van de website van de adverteerder.

Een eigen marktplaats kan met een speciale tool worden gebouwd. De term marktplaats CMS is een term om dergelijke tools mee aan te duiden. Ook wanneer u niets weet over websites bouwen, is het marktplaats CMS zo opgezet dat u toch op een simpele manier pagina’s kunt aanmaken. De pagina marktplaats script kan u van meer informatie over marktplaats CMS software voorzien.

Met uw administrator account kunt u inloggen op het beheerscherm. Alles rondom uw marktplaats website is in de beheerpaneel te wijzigen. Het instellen van de prijs van verschillende opties is kinderspel. Bovendien kunt u de op uw website aanwezige rubrieken naar eigen inzicht indelen. De uiterlijke kenmerken zijn hier eveneens te wijzigen. Zo richt u de website helemaal naar wens in.

Aanmelden verloopt via een aanmeldformulier. Een eigen account geeft mensen de optie om een advertentie toe te voegen. Het is mogelijk om wat plaatjes aan de advertentie toe te voegen. De gewenste categorie kan ook worden gekozen. Er kan daarnaast voor verschillende aanvullende mogelijkheden gekozen worden. Voor een website vermelding kunt u bijvoorbeeld geld rekenen.
Free Web Hosting