Ontwikkel eenvoudig een uitgebreide portaal site

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Per verkoop ontvangt u dan een vergoeding. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

U kunt online meer hierover lezen. Een voorbeeld van een pagina met informatie is Startpagina overzicht. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Zo kan iemand zonder verstand van websites maken toch een eigen startpagina website beginnen. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

Met een eigen startpagina website kunt u heel gemakkelijk linkbuilding aanbieden. Gebruikt u een professioneel startpaginascript, dan is dat niet heel lastig. Via een betaalkoppeling kan de betaling direct online plaatsvinden. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Bezoekers kunnen het formulier voor aanmelden van een link vanuit iedere dochterpagina heel gemakkelijk bereiken.

Wilt u affiliate banners afwisselen op uw website, dan is dat eenvoudig te regelen. Aan een bannerruimte kunnen meerdere banners worden toegewezen. Naast affiliate banners kunt u ook banners plaatsen die wijzen naar uw eigen aanbod. Op deze manier kunt u diverse inkomstenbronnen aanboren met uw eigen startpagina website. U kunt tevens allerlei nieuwsfeeds toevoegen aan uw startpagina website.

Verstand van de techniek is nauwelijks nodig als u aanpassingen via de beheerschermen doorvoert. Ook iemand die geen technische kennis heeft, kan met behulp van de handleiding het script installeren en er een startpagina website mee maken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. Hiervoor kan een aanmeldformulier op de startpagina website worden geplaatst. Het inloggen verloopt via een PHP inlogsysteem. Zodra het account is aangemaakt, kan een eigen startpagina worden aangemaakt na het inloggen in de beheeromgeving.
Free Web Hosting