Uw eigen startpagina op touw zetten

Met een startpagina kunt u een online gids voor websites maken. Een dochterpagina heeft doorgaans zijn eigen subdomein. Deze dochterpagina’s hebben allemaal een eigen onderwerp. Het samenstellen van een nieuwe startpagina is gratis. Met een zoekopdracht in Google kunt u startpagina websites vinden waar u een nieuwe startpagina mag aanmaken.

Het is overigens best toegestaan om over meer onderwerpen links op uw startpagina toe te voegen. Er zijn voldoende algemene dochterpagina’s te vinden. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Aan te raden is om u per rubriek op slechts een enkel onderwerp te richten.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen in het artikel Beheer van uw startpagina. De pagina staat ook vol met tips voor het maken van een goede startpagina. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Het is niet lang geleden dat er nog een modern script hiervoor is uitgekomen. Het kan veel tijd kosten om zelf een dergelijk script te programmeren. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Aan te raden is om de relevantie van de links hoog te houden. Heden ten dage is het belangrijk dat u onderscheidend bent met uw startpagina. Het is zinvol om naast links ook wat tekst en afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Het zal u wellicht opgevallen zijn dat de meeste startpagina’s enkel links bevatten. U kunt uw startpagina uniek maken door het anders aan te pakken dan de rest.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Wordt uw pagina goed bezocht, dan zou het zonde zijn om hier geen inkomsten uit te halen.
Free Web Hosting