Maak gemakkelijk uw site

Op deze pagina is er meer te lezen over de verschillende functionaliteiten die u met een CMS pakket heeft. Ook wanneer u geen achtergrond in websites maken heeft, kunt u zo lezen wat u met CMS software kunt. U kunt met de CMS software zowel een simpele website in elkaar zetten als een zeer uitgebreide website. U kunt in beide gevallen een CMS pakket gebruiken die u kan ondersteunen.

U hoeft niet te beschikken over technische kennis om met een content management systeem het beheer van uw website te doen. Middels het beheerpaneel zal het doorvoeren van aanpassingen een peuleschil zijn. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. Na enige tijd weet u waar u moet zijn om een bepaalde aanpassing door te voeren.

U kunt een onbeperkte hoeveel pagina’s toevoegen aan de website. Er is de mogelijkheid om met een eenvoudige site te CMS beheer beginnen en steeds pagina’s te blijven toevoegen. U kunt op deze wijze een website maken waarmee u een passief inkomen kunt genereren.

Het is heel gemakkelijk om de navigatie van uw website anders in te richten. U kunt zowel Nederlandse als Engelse opties in het nagivatiemenu plaatsen. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op de website kan worden toegevoegd. Binnen de pagina’s kunt u de kleur van de tekst en het lettertype gemakkelijk aanpassen. U kunt heel makkelijk uw eigen website inrichten met behulp van een CMS pakket. Men noemt zo een systeem ook wel content management systeem. Dit is een beheeromgeving waarmee u uw website volledig kunt aanpassen. U kunt zo de uitstraling van uw website heel makkelijk wijzigen. En kunt u heel simpel pagina’s aan uw website toevoegen.

Men kan u gelijk al een bericht sturen via het contactformulier dat direct na de installatie al op uw website beschikbaar is. Extra plug-ins installeren is daarvoor niet noodzakelijk. Het is mogelijk om binnen een mum van tijd een complete website in de lucht te hebben. En daarbij zullen er voldoende contactmogelijkheid zijn.
Free Web Hosting