Je favoriete websites op een rijtje

Voor geld verdienen met online marketing zijn er verschillende mogelijkheden. Een startpagina site biedt bijvoorbeeld mogelijkheden. Op zo een site kunnen meerdere dochterpagina’s aangemaakt worden, die allemaal een specifiek onderwerp omvatten. Op elke dochterpagina kunt u zodoende gerelateerde backlinks plaatsen naar andere websites.

Uiteraard is het mogelijk om de website met puur HTML opmaakcode te bouwen. Natuurlijk is het verstandiger om een PHP script te gebruiken om uw eigen website in elkaar te zetten. De website kan worden beheerd met een bij het script geleverde beheeromgeving. Meer informatie kunt u vinden op de pagina aanmelden startpagina.

Het PHP script kunt u op een webhosting pakket plaatsen, waarna de installatie kan worden gestart. Bij zo een script kunnen bezoekers zich ook makkelijk aanmelden via een registratieformulier op uw site. Men kan via een eigen account heel gemakkelijk dochterpagina’s toevoegen aan de site. Het is niet moeilijk om kleuren van een dochterpagina naar eigen inzicht aan te passen. Het is geen enkel probleem om naast de reguliere backlinks ook gerelateerde teksten aan uw dochterpagina’s toe te voegen.

Wilt u geld verdienen dan kan dat vrij eenvoudig met een eigen startpagina website. Het zal eenvoudig zijn om online inkomsten te genereren met de verkoop van links. De verkoop van backlinks verloopt automatisch wanneer het script ook van een betaalkoppeling voorzien is.

Er kan dan direct voor de aangemelde links betaald worden. Er kan direct worden gecontroleerd of de betaling succesvol is verlopen. Na een gelukte betaling wordt een backlink automatisch aan de website toegevoegd.

Op alle startpagina’s kunt u makkelijk banners plaatst. Met affiliate marketing kan zo extra geld verdiend worden. Dat gaat heel eenvoudig via de beheerschermen van uw eigen website. Met banners kunt u zo ook extra inkomen verdienen. Voor online geld verdienen is affiliate marketing via uw website dus ook een mogelijkheid.
Free Web Hosting