Beheer een verzameling van je favoriete sites

Voor off-page SEO kunnen startpagina’s een handige rol spelen. Links die naar uw website wijzen, dragen bij aan de positionering van uw site binnen Google. Op het internet zult u een aantal websites vinden waarmee u zelf een eigen startpagina in elkaar kunt zitten. Maar het is ook mogelijk om uw eigen website te maken.

Op een startpagina kunt u verschillende widgets plaatsen. Een voorbeeld is een nieuwsblokje. Wilt u een script voor het beheren van een eigen startpagina website, dan kunt u Maak een verzameling van uw favoriete sites eens raadplegen. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

U kunt met het script inkomsten genereren. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. Voor het verkopen van backlinks stelt u via de beheeromgeving zelf de prijs van een link in. Het script is voorzien van een betaalkoppeling. Via deze koppeling kan een betaalmogelijkheid worden gecreëerd. De link zal meteen worden toegevoegd aan de website zodra er is betaald. Het is dus niet nodig om handmatig een backlink waarvoor is betaald, te plaatsen.

Het script kan makkelijk op uw hosting worden geïnstalleerd. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. Ook is het script eenvoudig via de scripttaal PHP uit te breiden met extra functies.
Free Web Hosting