Stoppen met blowen ontwenningsverschijnselen

Wie weet rookt u zo af en toe een joint om tot rust te komen. Zorg wel dat u op de hoogte bent van de risico's van blowen. Zorg dat u niet te vaak blowt. U zit goed wanneer u minimaal twee dagen in de week geen wiet rookt.

Blowen kan grappig zijn. Maar de medaille heeft ook een andere kant. Zo kunt u vrij eenvoudig verslaafd aan wiet raken. U kunt gaan blowen om problemen te vergeten. Zo kan men ook snel iedere dag aan de wiet gaan zitten.

Als u goed heeft opgelet heeft u gemerkt dat wiet steeds duurder wordt. Stiekem hebben veel cannabisgebruikers er ook geen geld voor. Wanneer u elke dag blowt kunt u denken aan rond de driehonderd euro per maand uitgeven aan blowen. De kosten op jaarbasis zijn om van te schrikken. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

Even tips stoppen met blowen doornemen is goed wanneer u wilt stoppen met blowen. Een artikel vol praktische tips voor stoppen met blowen. Stoppen met blowen is immers niet voor iedereen gemakkelijk te doen. Maar het zal ook u gaan lukken wanneer u bent voorbereid.
Free Web Hosting