Wat is een startpaginascript?

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Startpaginascript inloggen uitloggen. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting