Maak uw eigen startpagina

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Uw startpagina updaten om de zoveel tijd is dan ook van belang. Het is zaak dat niet meer werkende links verwijderd worden. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Veel website zullen de dochterpagina’s naar een thema hebben genoemd. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Een startpagina over software kan een indeling hebben voor het soort software, bijvoorbeeld besturingssystemen, tekstverwerkers en computerspellen.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat afbeeldingen en informatieve teksten. Handige tips vindt u ook in het artikel Beheer van uw startpagina.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Hiermee bouwt u een garantie in. Want als u op de website van derden een pagina heeft, weet u nooit hoe lang deze blijft bestaan.
Free Web Hosting