Het bouwen van uw eigen portaalsite

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina website bouwen is makkelijk met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor amper geld alvast aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarbij goed worden ingezet. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. U kunt in het artikel Maak uw eigen portaalsite meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

Het plaatsen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina mag men daarbij het subdomein zelf kiezen. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan middels de beheergedeelte makkelijk een dochterpagina updaten. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Verder zijn banners op een eenvoudige slimme te toevoegen op uw website. Het is zeer simpel om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting