Het maken van je nieuwe startpagina website

Wanneer u linkbuilding werkzaamheden verricht dan zou het startpaginascript weleens interessant voor u kunnen zijn. Dit script dient u te installeren op een webhostingpakket. Het subdomein is 1 van de dingen waarin u belangrijke zoekwoorden kunt verwerken.

Ook als u verder niets weet van websites maken, is een startpagina script eenvoudig in het gebruik. Een voorbeeld is het script dat op Eigen Startpagina wordt beschreven. Het script is eenvoudig online aan te schaffen. Als de betaling zonder problemen is verlopen, zult u direct de bestanden van het script kunnen downloaden. De website zal u na de betaling doorverwijzen naar de download pagina. De link naar de downloadpagina zult u ook per e-mail ontvangen.

De tijd dat men alleen backlinks kon plaatsen is allang voorbij. U kunt bijzondere categorieën aanmaken waarbinnen een widget plaatsen mogelijk is. Denk aan een nieuwsblok. U kunt ook een categorie aanmaken die een overzicht van de laatst gewijzigde dochterpagina’s weergeeft.

Het is altijd mogelijk dat een wachtwoord wordt vergeten. Het is niet moeilijk om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Na de aanvraag voor een wachtwoordherstel zullen de instructies naar het e-mailadres van de betreffende beheerder worden gestuurd. Het is het e-mailadres dat de beheerder bij het aanmaken van een nieuw account moet invoeren in het registratieformulier.

Een formulier voor het toevoegen van een nieuwe link kan gemakkelijk vanuit elke dochterpagina worden opgevraagd. In ruil voor een link kan men een retourlink plaatsen. Ook kan men voor de link betalen. Als u de betaalkoppeling activeert, kan de betaling direct online verlopen. Bij een succesvolle betaling zal de link direct zichtbaar zijn op de website.
Free Web Hosting