Maak een eigen startpagina

Het is een goed idee om een startpagina te maken wanneer u al een website heeft. U mag op een startpagina namelijk links plaatsen naar andere websites. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Beheren van een dochterpagina is doorgaans gratis. Er is een groot aantal sites waar u gratis uw startpagina kunt beheren.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Terwijl u de startpagina kosteloos mag beheren. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Van belang wordt dan dat de startpagina constant up-to-date blijft.

Er zijn voldoende kanten waar u heen kunt. Vooral met uw eigen startpagina website. U bent dan niet meer afhankelijk van anderen. Meer daarover is te lezen door hier te klikken: Wat is een startpaginascript? Ook wanneer u geen techneut bent maakt u met dit script uw eigen startpagina website. Mensen die geen verstand van opmaak hebben, die hebben erg veel aan dit script.

Het creëren van uw eigen startpagina website zonder programmeerkennis behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Bouw uw eigen startpagina kijken. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. Met behulp van banners kunt u adverteren. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Free Web Hosting