Nieuwe site bouwen

U heeft baat bij het gebruik van een CMS. Een CMS is een systeem achter een website, dat je in staat stelt een website op eenvoudige wijze te beheren. Er zal in de regel weinig CSS kennis nodig zijn. Kun je werken met een tekstverwerker, dan zal ook het werken met de beheeromgeving van een CMS geen probleem voor je zijn.

Gebruik je een CMS dan zal het aanpassen van bestanden op de server niet zo vaak meer nodig zijn. De content wordt opgeslagen in een database. Content en opmaak worden van elkaar gescheiden waardoor de kans op fouten wordt gereduceerd. Het aanbod van CMS pakketten is vrij groot. U kunt met een CMS een nieuwssite, blog, webshop of een gewone website bouwen. Met een CMS kunt u zelf snel aanpassingen doen in de teksten of afbeeldingen binnen de website. Kennis van PHP of HTML van uw kant is niet noodzakelijk.

Zou u willen weten wat u mogelijkheden zijn? Dan voorziet de pagina CMS beheer u van meer informatie. Bij het CMS zit vaak een installatie script dat u kunt gebruiken om de installatie te vergemakkelijken.
Free Web Hosting