Een advertentiewebsite runnen

Zelf een advertentie website inrichten is eenvoudig te doen met een daarvoor bedoeld PHP script. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. Het is heel gemakkelijk om een advertentie aan uw eigen marktplaats toe te voegen. Het is mogelijk om op een later moment een advertentie te wijzigen.

Het zal een hoop tijd schelen wanneer u een bestaand advertentie script koopt. Raadpleeg marktplaats script kopen wanneer u meer wilt weten over een CMS waarmee een advertentie website in een mum van tijd te bouwen is. Een totaal nieuw script kan onmogelijk voor eenzelfde tarief gebouwd worden.

De website bevat meer informatie over het advertentie script. De diverse mogelijkheden van het script kunt u vinden op de website van de aanbieder. Zo is het ook voor iemand zonder technische kennis mogelijk om gebruik van het script te maken. Ook als u weinig technisch inzicht heeft, is het script relatief makkelijk in te zetten.

Wanneer u dat wilt, dan is het ook mogelijk om extra hosting af te sluiten bij het script. Daar is een SSL certificaat bij inbegrepen, zodat uw script ook over een veilige verbinding verloopt. Per advertentie kunnen een website en een telefoonnummer worden vermeld. Voor deze extra opties kan een losse prijs gerekend worden. Voor het ontvangen van betalingen zijn er diverse betaal providers in te zetten.
Free Web Hosting